Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Advies

Misschien weet u al precies hoe u uw tuin of terras opnieuw wilt inrichten. Dat is mooi, dan helpen wij u graag! Maar wilt u nieuwe bestrating voor uw oprit, tuin of terras laten leggen, en weet u niet waar u moet beginnen, ook dan helpen we u graag met het juiste advies voor uw situatie en tuinontwerp.


Vakkundig advies

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u van het juiste vakkundige advies voorzien. Een persoonlijk advies op maat vinden we belangrijk, en we maken graag een afspraak om uw situatie te bekijken, te adviseren en een offerte te maken. We kunnen u onder meer begeleiden in de juiste keuze voor het type bestrating, afschot, ondergrond of het mooiste legverband. Ook kunnen we u in contact brengen met leveranciers van sierbestrating, klinkers, zand, aarde, (sier-)grind of containers.


Zie de pagina met Werkzaamheden voor een compleet overzicht van onze diensten. Bekijk ook de pagina met onze eerdere projecten om inspiratie op te doen.


Tijdens het hele proces houden we persoonlijk contact en bespreken we uw wensen en de voortgang van het project. Uw tuin wordt helemaal naar uw eisen gemaakt. We gaan pas weg als u 100% procent tevreden bent. Lees ook de reviews op Google van onze eerdere, tevreden klanten. 

Neem nu contact met ons op